Rólunk

Kiadónk 2014-ben alakult, három – az olvasás, a kreatív alkotás és a tartalmas szórakozás iránt elkötelezett – barát összefogásával. Szándékunk, hogy felkutassuk és elhozzuk a magyar olvasóknak azokat a nemzetközi piacon fellelhető, igényes és minőségi kreatív könyveket, amelyek nem csak esztétikai élményt jelentenek, hanem gyakorlati segítőtársai is lesznek az alkotókedvű érdeklődőknek.

Küldetésünknek érezzük, hogy kizárólag olyan hobbi- és kézimunkakönyveket kínáljunk, amelyekből a bemutatott tárgyak valóban elkészíthetők, a szükséges alapanyagok többsége pedig a hazai hobbiboltokban megtalálható. Hisszük ugyanis, hogy egy kreatív könyv akkor hasznos, ha sikerélményt ad felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Tudjuk, hogy a táblagépek, az e-bookok és az internet világában kissé ódivatúnak tűnhet, hogy könyvekről és ráérős szöszmötölésről álmodunk, de hiszünk abban, hogy az alkotásra késztető könyveken keresztül még gyermekeinkkel is könnyebben megszerettethetjük az olvasást. Mi lenne erre jobb, mint a játékos alkotás és a mesék varázslatos világa? Könyveinkkel ennek az örömteli célnak szeretnénk megfelelni.

 

Baráti üdvözlettel a Tölgy Kiadó csapata.