Zoomigurumi kedvenceivissza
A 30 legnépszerűbb amigurumi minta a Zoomigurumi birodalomból

Tölgy Kiadó levél
15% kedvezménnyel 5 857 Ft
Zoomigurumi kedvencei
Zoomigurumi kedvenceiZoomigurumi kedvencei
Tölgy Kiadó levél
Bolti ár: 6 890 Ft
Webshop ár: 5 857 Ft
15% kedvezménnyel

A Zoomigurumi sorozat sokak kedvencévé vált világszerte, 10 része jelent meg összesen, ezekből válogatták ki azt a 30 legnépszerűbb figurát, amelyek bekerültek a Zoomigurumi kedvencei című könyvbe. Lapozgasd végig mind a 176 oldalt, biztosan találsz a horgolós tudásodnak megfelelő amigurumit ebben a gyűjteményben.

30 figura 176 oldalon!

Persze semmi sem kötelező, bátran változtass a színeken, az arckifejezéseken és a kiegészítőkön, hogy valóban egyedi és személyes legyen az amigurumi figurád.

A tervezők a világ minden tájáról származnak, és alkotásaik különböző nehézségi szintűek, viszont valamennyihez jól követhető leírások tartoznak, így még a kezdők is belefoghatnak bármelyikbe. Persze aki gyakorlottabb a horgolásban, az akár egy egész állatkertet is horgolhat magának vagy a gyerekeknek.

A könyv elején minden horgolóöltést és szükséges technikát illusztrációk és leírások mutatnak be, és még az oktatóvideókat is könnyen eléred, ha beolvasod a QR-kódokat.

Külön öröm számunkra, hogy ebben a könyvben egy magyar tervező munkája is megtalálható, Tekten Anna Edina Törökországban élő amigurumi tervező kezeit dicséri Esőcsepp, a kisróka, aki természetesen a címlapon kapott helyet a magyar kiadáson. Edina további munkáit Zipzipdreams néven keressétek.

 

Henrik, a víziló kapitánysapkája (letölthető bónuszminta)

 

Terjedelem: 176 oldal

 

(A kedvezményes ár kizárólag a Tölgy Kiadó webshopjában történt megrendelés esetén érvényes!)

15.000 Ft feletti rendelés esetén a Pick Pack Pont és a Foxpost kiszállítás díjtalan!

A futárszolgálat díjairól a Fizetési és szállítási» feltételek menüpontban írunk bővebben.

 

 

 

További ajánlataink

Minikirályság
Megvásárolható
Webshop ár:
5 010 Ft
Bolti ár:
5 890 Ft
Kosárba