Amigurumi Játéktárvissza
Lilleliis15 bűbájos horgolt figurája + horgolóiskola a kezdőknek

Tölgy Kiadó levél
15% kedvezménnyel 4 837 Ft
Amigurumi Játéktár
Amigurumi JátéktárAmigurumi Játéktár
Tölgy Kiadó levél
Bolti ár: 4 837 Ft
Webshop ár: 4 837 Ft
15% kedvezménnyel

Ha kezdő vagy, a legjobb helyen jársz, mert 125 szuper fotóval illusztrált horgolóiskolát tartasz a kezedben! Nem beszélve arról a 15 különböző méretű – 8–48 cm-es – figuráról, amelyeket egytől egyig meghorgolhatsz a horgolótudás birtokában. Babák, állatkák, gyerekjátékok a népszerű amigurumi tervezőtől, Lilleliistől, aki a japán amigurumi technikát ötvözi a klasszikus tedimackók hagyományaival, a textilrátétes díszítéssel és a hímzett karakterjegyekkel. Ettől lesz minden játéka egyedi, és a te alkotásaid is különlegesek lesznek.

Szóval, ha még csak most szeretnél megtanulni horgolni, akkor ezzel a könyvvel kezdd! Itt lépésről lépésre megtanulhatod az alapöltéseket, a pálcavariációkat, a formázást, amivel bármilyen figurát elkészíthetsz.

Ha viszont már tudsz horgolni, de bizonyos trükkök kimaradtak, akkor is lapozz bele, mert ellesheted a tökéletes eldolgozás módszerét vagy a szinte láthatatlan színváltást.

Vagy igazi horgolóbajnok vagy, de utálod a részek összevarrását? Tanuld meg ebből a könyvből az elemek egyszerű összehorgolását és a biztonsági babaszemek legkönnyebb rögzítését.

Az Amigurumi játéktár csupa olyan horgolnivalót rejt, amellyel örömet szerezhetsz bármelyik gyereknek, kisbabáktól a tinikig.

 

Terjedelem: 136 oldal

 

(A kedvezményes ár kizárólag a Tölgy Kiadó webshopjában történt megrendelés esetén érvényes!)

15.000 Ft feletti rendelés esetén a Pick Pack Pont és a Foxpost kiszállítás díjtalan!

A futárszolgálat díjairól a Fizetési és szállítási» feltételek menüpontban írunk bővebben.