Csomagkiszállítás az ünnepekhez közeledvevissza

A Tölgy Kiadó könyveit a Foxposttal és a Sprinterrel juttatjuk el olvasóinkhoz a Foxpost csomagautomatákba vagy a Pick Pack Pont átvevőhelyeire, illetve házhoz szállítással. Néhány információt szeretnénk megosztani, hogy mindenki idejében megkapja rendelését.
Csomagkiszállítás az ünnepekhez közeledve

RENDELÉSI HATÁRIDŐK FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁKBA ÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSNÁL

Házhoz szállítás esetén a legkésőbb december 16. (szombat) éjfélig leadott rendeléseket tudjuk felelősséggel kiküldeni, a Foxpost így vállalja a feladott csomagok karácsonyig történő kézbesítését.

Ha Foxpost csomagautomatára szól a szállítás, akkor legkésőbb december 18. (hétfő) éjfélig várjuk a megrendeléseket.

 

A Foxpost csomagautomata-kereső térképén a három különböző szín – zöld, narancssárga, piros – jelöli az automaták telítettségét. Ezt érdemes figyelembe venni csomagfeladáskor.

A térképen zöld színű az automata, ha nem telített, a csomagfeladás zavartalan, kiszállítási késedelem nincs.

A narancssárga szín azt jelenti, hogy az automata közepesen telített, csomagfeladásnál időnként előfordulhat, hogy nincs szabad fiók, a kiszállításban átlagosan 1-2 napos késés lehetséges. Ilyenkor válasszunk inkább egy olyan csomagautomatát, ami nem telített. 

A piros színnel jelölt automata nagyon telített, csomagfeladásnál előfordulhat szabad rekesz hiánya, kiszállításban 2-3 napos késés várható. Ilyenkor is inkább a zöld színű automatákat javasoljuk, amelyek nem telítettek. 

A telítetlen automatákból jellemzően gyorsabban átvehetők a csomagok! A Foxpost telített automata esetén egy közeli automatába irányítja át a csomagot, amiről üzenetben értesíti a megrendelőt (erre a kiadónknak nincs ráhatása).

 

RENDELÉSI HATÁRIDŐK PICK PACK PONTOS ÁTVÉTELNÉL

Pick Pack Pontos átvevőhelyre kért csomagok esetén legkésőbb december 18. (hétfő) éjfélig várjuk a megrendeléseket.

Előfordulhat, hogy a megszokott Pick Pack Pont átvevőhelye nem elérhető, amikor a megrendelést követően ki szeretné azt választani. Ez azt jelenti, hogy az átvevőhely éppen túlzsúfolt, és átmenetileg nem fogad csomagokat. Kérjük, keressen egy másik átvevőhelyet a közelben, vagy nézze meg a Foxpost csomagautomatákat is a környéken.

 

A házhoz szállításnál számítani kell a hosszabb átfutási időkre, a megrendelést követő naptól számítva 2-5 nap alatt érnek célba a csomagok novemberi tapasztalataink alapján.

A fenti információkat a futárszolgálattól kapott tájékoztatás alapján állítottuk össze. A megnövekedett csomagszámok miatt ennek ellenére előfordulhatnak csúszások, de garantáljuk, hogy a fenti rendelési határidőket követően minden csomagot a lehető legrövidebb időn belül átadunk a futárszolgálatoknak.